Schedule

Santa Cruz Power Fitness Class Schedule

Sunday

  • Step Class60 MINUTES: Super Cardiovascular workout! Using muscle bands, exercise balls and taught by expert instructors, our three step classes target all components of fitness in multiple ways and are an essential part of any dedicated workout regimen. with Dena 9:00 am to 10:00 am

Monday

  • DynaflexA 30 minute deep stretching class allowing you to fully engage and elongate muscles. with Tony SolinasTony teaches Capoeira, Dynamic Flexibility, and Movement classes. He has over 24 years of Capoeira experience and is also an N.C.E.P. Certified Personal Trainer. His classes are a great fit for all levels and are designed to help anyone in any shape prepare themselves to take on new challenges! 6:00 am to 6:30 am
  • MovementA high energy conditioning class that focuses on isolation and toning. with Tony SolinasTony teaches Capoeira, Dynamic Flexibility, and Movement classes. He has over 24 years of Capoeira experience and is also an N.C.E.P. Certified Personal Trainer. His classes are a great fit for all levels and are designed to help anyone in any shape prepare themselves to take on new challenges! 10:00 am to 11:00 am
  • Yoga (All Levels)60 MINUTES: A cleansing of body, mind, and spirit. Sweat away toxins, let go of your mind, and let your spirit flow. A physically demanding class where you’ll push the limits of your strength and flexibility, and transcend the present. with Natalie 11:00 am to 12:00 pm
  • Worlddanz60 MINUTES: A mixture of different dance-based movements and styles from all over the world. This scintillating class is guaranteed to have you moving and grooving for one intense, fun-filled hour. with Audrey 6:30 pm to 7:30 pm

Tuesday

  • Spin Class60 MINUTES: An intense cardio workout for all fitness levels. Certified instructors will lead you through a range of cycling challenges, allowing you to control your own resistance and speed, as you burn calories and stretch your fitness and endurance. with Autumn 6:15 am to 7:15 am
  • Step Class60 MINUTES: Super Cardiovascular workout! Using muscle bands, exercise balls and taught by expert instructors, our three step classes target all components of fitness in multiple ways and are an essential part of any dedicated workout regimen. with Dena 9:00 am to 10:00 am
  • CapoeiraTraditional Capoeira for kids and beginners. Capoeira uses quick and complex maneuvers, predominantly using power, speed, and leverage across a wide variety of kicks, spins, and other techniques with Tony SolinasTony teaches Capoeira, Dynamic Flexibility, and Movement classes. He has over 24 years of Capoeira experience and is also an N.C.E.P. Certified Personal Trainer. His classes are a great fit for all levels and are designed to help anyone in any shape prepare themselves to take on new challenges! 4:00 pm to 5:00 pm
  • BEACH BODY BOOTCAMPLoose weight and tone muscle through a full body blasting workout in only 50 minutes of shortly timed intervals! on days the weather permits, part of the class will be outdoors! Equipment used: -light resistance bands -dumbells -kettle bells -battle ropes -boxes -sliding discs -dyno- ball -obstical cones. with Brandon 5:00 pm to 6:00 pm
  • Worlddanz60 MINUTES: A mixture of different dance-based movements and styles from all over the world. This scintillating class is guaranteed to have you moving and grooving for one intense, fun-filled hour. with Yesenia 6:00 pm to 7:00 pm
  • POWER CYCLE SCULPTINGHIGH INTENSITY SPIN CLASS UTILIZING FREE WEIGHTS. with Jessica 7:00 pm to 8:00 pm

Wednesday

  • DynaflexA 30 minute deep stretching class allowing you to fully engage and elongate muscles. with Tony SolinasTony teaches Capoeira, Dynamic Flexibility, and Movement classes. He has over 24 years of Capoeira experience and is also an N.C.E.P. Certified Personal Trainer. His classes are a great fit for all levels and are designed to help anyone in any shape prepare themselves to take on new challenges! 6:00 am to 6:30 am
  • Step Class60 MINUTES: Super Cardiovascular workout! Using muscle bands, exercise balls and taught by expert instructors, our three step classes target all components of fitness in multiple ways and are an essential part of any dedicated workout regimen. with Dena 9:00 am to 10:00 am
  • MovementA high energy conditioning class that focuses on isolation and toning. with Tony SolinasTony teaches Capoeira, Dynamic Flexibility, and Movement classes. He has over 24 years of Capoeira experience and is also an N.C.E.P. Certified Personal Trainer. His classes are a great fit for all levels and are designed to help anyone in any shape prepare themselves to take on new challenges! 10:00 am to 11:00 am
  • Yoga (All Levels)60 MINUTES: A cleansing of body, mind, and spirit. Sweat away toxins, let go of your mind, and let your spirit flow. A physically demanding class where you’ll push the limits of your strength and flexibility, and transcend the present. with Natalie 11:00 am to 12:00 pm
  • POWER CYCLE SCULPTINGHIGH INTENSITY SPIN CLASS UTILIZING FREE WEIGHTS. with Jessica 12:00 pm to 1:00 pm
  • Worlddanz60 MINUTES: A mixture of different dance-based movements and styles from all over the world. This scintillating class is guaranteed to have you moving and grooving for one intense, fun-filled hour. with KelliWorld Danz 5:00 pm to 6:00 pm
  • Cardio Kickboxing60 MINUTES: A high-impact non-contact cardio kickboxing class, it incorporates all the basics of kickboxing, mixed together with cardio interval training. with Billy 6:00 pm to 7:00 pm

Thursday

  • Spin Class60 MINUTES: An intense cardio workout for all fitness levels. Certified instructors will lead you through a range of cycling challenges, allowing you to control your own resistance and speed, as you burn calories and stretch your fitness and endurance. with Kimmy 6:15 am to 7:15 am
  • Glute CampLorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum. with Chrissy 8:30 am to 9:30 am
  • Step Class60 MINUTES: Super Cardiovascular workout! Using muscle bands, exercise balls and taught by expert instructors, our three step classes target all components of fitness in multiple ways and are an essential part of any dedicated workout regimen. with Dena 9:30 am to 10:30 am
  • POWER CYCLE SCULPTINGHIGH INTENSITY SPIN CLASS UTILIZING FREE WEIGHTS. with Jessica 12:00 pm to 1:00 pm
  • CapoeiraTraditional Capoeira for kids and beginners. Capoeira uses quick and complex maneuvers, predominantly using power, speed, and leverage across a wide variety of kicks, spins, and other techniques with Tony SolinasTony teaches Capoeira, Dynamic Flexibility, and Movement classes. He has over 24 years of Capoeira experience and is also an N.C.E.P. Certified Personal Trainer. His classes are a great fit for all levels and are designed to help anyone in any shape prepare themselves to take on new challenges! 4:00 pm to 5:00 pm
  • BEACH BODY BOOTCAMPLoose weight and tone muscle through a full body blasting workout in only 50 minutes of shortly timed intervals! on days the weather permits, part of the class will be outdoors! Equipment used: -light resistance bands -dumbells -kettle bells -battle ropes -boxes -sliding discs -dyno- ball -obstical cones. with Brandon 5:00 pm to 6:00 pm
  • Worlddanz60 MINUTES: A mixture of different dance-based movements and styles from all over the world. This scintillating class is guaranteed to have you moving and grooving for one intense, fun-filled hour. with Audrey 6:00 pm to 7:00 pm

Friday

  • DynaflexA 30 minute deep stretching class allowing you to fully engage and elongate muscles. with Tony SolinasTony teaches Capoeira, Dynamic Flexibility, and Movement classes. He has over 24 years of Capoeira experience and is also an N.C.E.P. Certified Personal Trainer. His classes are a great fit for all levels and are designed to help anyone in any shape prepare themselves to take on new challenges! 6:00 am to 6:30 am
  • Step Class60 MINUTES: Super Cardiovascular workout! Using muscle bands, exercise balls and taught by expert instructors, our three step classes target all components of fitness in multiple ways and are an essential part of any dedicated workout regimen. with Dena 9:00 am to 10:00 am
  • Yoga (All Levels)60 MINUTES: A cleansing of body, mind, and spirit. Sweat away toxins, let go of your mind, and let your spirit flow. A physically demanding class where you’ll push the limits of your strength and flexibility, and transcend the present. with Natalie 11:00 am to 12:00 pm
  • Worlddanz60 MINUTES: A mixture of different dance-based movements and styles from all over the world. This scintillating class is guaranteed to have you moving and grooving for one intense, fun-filled hour. with Yesina 6:00 pm to 7:00 pm

Saturday

  • Spin Class60 MINUTES: An intense cardio workout for all fitness levels. Certified instructors will lead you through a range of cycling challenges, allowing you to control your own resistance and speed, as you burn calories and stretch your fitness and endurance. with Autumn 8:30 am to 9:30 am
SunMonTueWedThuFriSat
6:00 am
6:15 am
8:30 am
9:00 am
9:30 am
10:00 am
11:00 am
12:00 pm
4:00 pm
5:00 pm
6:00 pm
6:30 pm
7:00 pm